KARİYERFEST

Her yıl İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla kampüsünde düzenlediğimiz ‘’KARİYERFEST’’ etkinliğinde siz aday öğrencilerimize üniversitemizi deneyimleme şansı sunuyoruz. Hayalini kurduğunuz bölümlerin gerek labaratuvar gerekse dersliklerinde örnek atölye çalışması yaparak ve dersler işleyerek seçkin akademisyen kadromuzla buluşturuyoruz. Dolu dolu geçen atölye çalışmalarının ardından siz değerli aday öğrencilerimizle sanat dünyasının en sevilen isimlerini bir araya getiriyoruz.

GELECEĞİNİ KEŞFET KONFERANSLARI

İstanbul Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürümüz Servet Gülsün Şirin’in her yıl aday öğrencilerimizle buluştuğu konferans serileri düzenlemekteyiz. Şirin Hocamızın hayata ve sınava dair tecrübelerini aktardığı bu konferanslarda siz aday öğrencilerimizin bir nebzede olsa sınav stresinden uzaklaşarak, kariyer planlaması konusunda farklı bir bakış açısı kazanmanızı istiyoruz. Bu konferanslarda sınav sürecini nasıl doğru bir şekilde geçirmeniz gerektiği konusunda Şirin Hocamızdan tavsiyeler alacaksınız.

KAMPÜSTE YAPILAN DENEME SINAVLARI

‘’Gerçek Mekan-Gerçek Deneme’’ formatıyla siz aday öğrencilere kampüsümüzde amfi ve derslikleri açarak sınavı deneyimleme fırsatı sunuyoruz. YKS deneyimini üniversitemizde yaşamak istersen seni de kampüsümüze bekliyoruz.

KAMPÜS ZİYARETLERİ

İstanbul Okan Üniversitesi’nde kampüs hayatını yakından tanımaya var mısınız ?

Üniversitemiz tarafından düzenlenen gezilerde siz aday öğrencilerimize hem üniversitemiz hakkında bilgiler verirken bir yandan da doğa ile iç içe olan kampüsümüzün tüm olanaklarını deneyimleme fırsatı sunuyoruz.

TERCİH DÖNEMİ

‘’İş Yaşamına En Yakın Üniversite’’ mottosu ile eğitim veren İstanbul Okan Üniversitesi tercih döneminde de sizlere destek vermektedir. Tercih ve tanıtım günlerinde siz aday öğrencilerimizi aramızda görmek bizleri mutlu etmektedir. Tercih ve tanıtım günlerinde seçkin akademik kadromuzla tanışarak bölümlerimizle ilgili bilgi alabilir, alanında uzman tercih danışmanlarımızdan kafanızdaki tüm sorulara cevap bulabilirsiniz.