Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavı Başvuruları

Haberler

Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavı Başvuruları

İstanbul Okan Üniversitesi Konservatuvarı Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavı başvuruları 29 Temmuz’da başlıyor! Performans Video Gönderme Tarihi:  13 – 23 Ağustos 2020 Saat 17:00 Mülakat / Sınav Tarihi: 24 – 28 Ağustos Saat: 10:00 Sınav Yeri: İstanbul Okan Üniversitesi Kadıköy Kampüsü Konservatuvar Telefon: 444 65 26 Başvuru: https://forms.okan.edu.tr/konservatuar-muzik-on-kayit

Daha fazla...

Ders çalışmayı bırakmayın ve evinizde kalın!

Kelimenin tam anlamıyla olağanüstü günlerden geçiyoruz. Adeta bir Hollywood filminin setindeyiz ve olan biteni anlamaya anlamlandırmaya çalışıyoruz. Gündelik yaşamımızın tamamıyla değiştiği, tüm rutinlerimizin alt üst olduğu bu dönemde yeni duruma hatta durumlara uyum sağlamak için çabalıyoruz. Dünya böylesi bir sınavdan geçerken gençlerimizin kendi sınav süreçleri de önlerinde duruyor. Birkaç gün öncesine kadar sınav hazırlık süreçlerini

Daha fazla...

Adana Geleceğini Keşfet Konferansı

Artı Tercih – Adana Üniversite Tercih ve Kariyer Fuarı kapsamında “Geleceğini Keşfet Konferansı” gerçekleştirdik . Konferans sonrası yapılan fuarda aday öğrencilerle bir araya geldik.

Daha fazla...

Buluş Şenliği

14 Aralık 2019 tarihinde İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsünde ev sahipliğini yaptığımız Buluş Şenliği yapıldı. Lise, ortaokul öğrencileri ve hobicilerin katılım gösterdiği etkinlikte yaklaşık 30 grup yarıştı. Şenlikte çeşitli kategorilerde ödüller sahiplerini buldu.      

Daha fazla...

Bilfen Ankara Çayyolu Koleji Kariyer Günleri

6 Aralık 2019 tarihinde Ankara Çayyolu Bilfen Koleji’nde bu yıl 5.si düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında Aday İlişkileri Müdürümüz Servet Gülsün Şirin, öğrencilerle bir araya gelerek Geleceğini Keşfet Konferansı’nı yaptı.

Daha fazla...

Bursa Doğa Koleji Kariyer Günleri

5 Aralık 2019 tarihinde Bursa Doğa Koleji Özlüce Kampüsu’nde düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğinde Geleceğini Keşfet Konferansı’na Bursa ve Çanakkale Doğa Koleji 12. Sınıf öğrencileri katılım gösterdi.

Daha fazla...